Areal
146 - m2
Soverom
4 -
Ant etasjer
-
Boligtype
Enmannsbolig
Eieform
Eier (Selveier)
Energimerking
-

Generell informasjon

  • Salgsstart høsten 2022.
  • Ant etasjer 3
  • Areal P-rom 135 BRA 146
  • 4 soverom
  • Enmannsbolig
  • Selveier
  • Pris ikke klar

Vinter 2022 / Vår 2023

Dette er en mulighet til å skaffe seg en ny, praktisk, pen og eksklusiv tomannsbolig sentralt på Eidsvoll Verk. Særdeles gode solforhold. Jutulvegen er omgitt av kulturminner og er beliggende kun 1500 meter gangavstand fra Eidsvoll Verk stasjon. Det er lett å trives i slike rolige og flotte omgivelser. Få mer tid til å nyte livets goder og det som virkelig betyr noe. Bo i et komfortabelt, lettstelt og moderne nytt hjem.

Beliggenhet

Jutulvegen ligger på Eidsvoll Verk, et tettsted i Eidsvoll kommune i Akershus fylke. Adkomst fra Oslo: følg E6 nordover og ta avkjøringen mot Råholt. Følg Trondheimsveien mot Råholt sentrum og ta til venstre i rundkjøringen ved Spar inn på Tærudvegen. Kjør 1400 meter og ta deretter til venstre inn på Jutulvegen. Kjør 400 meter og prosjektet skal oppføres innerst i veien på venstre hånd.

Nyt friluftslivet

Dette er stedet for alle som er glade i å ha naturen og sportslige aktiviteter rett i nærheten! Om sommeren kan man sykle eller gå på merkede løyper i alle retninger inne i marka. Her kan man bade i deilige innsjøer, padle med kano, fiske, eller gå på historiske stier. Om høsten kan man plukke både blåbær, tyttebær og villbringebær. Det finnes også en mengde sopparter her som kan plukkes til spennende retter. Gjennom vinterhalvåret kan man ta skiturer i flotte preparerte løyper. Nyt naturen hele året! I dette boligområdet ligger alt til rette for et aktivt og spennende kultur- og friluftsliv. Det er lett å finne roen og det gode liv på verket!

Om Råholt

Råholt ligger i den sørlige delen av grunnlovsbygda Eidsvoll. Det er ca. 12 500 innbyggere og tettstedet opplever en rivende utvikling med mange nyetableringer og økt tilflytting. Sentralt for utviklingen står Eidsvoll Verk stasjon, etablert i forbindelse med utbyggingen av hovedflyplassen på Gardermoen. Sentralt for stedet og sentralt for norsk historie er også Eidsvollsbygningen hvor Norges grunnlov ble forfattet og hvor prins Christian Frederik ble valgt til Norges konge i 1814.

I 2014 åpnet AMFI Eidsvoll med over 50 butikker, serveringssteder og eget helsesenter. Råholt har ny moderne svømmehall, full barnehagedekning, gode moderne barn- og ungdomskoler.

FRA EIDSVOLL VERK STASJON MED TO AVGANGER I TIMEN TIL:

– Oslo Lufthavn, 5 minutter
– Lillestrøm, 19 minutter
– Oslo S, 30 minutter
– London, 2 timer

Bo i grunnlovsbygda

Eidsvoll kommune er i sterk vekst og har utviklet seg til å bli et svært attraktivt bomiljø. Blant årsakene til dette er nærheten til hovedflyplassen på Gardermoen. Kommunen har i dag ca. 25 500 innbyggere.

Overtagelse / Innflytning

Med forbehold om offentlig godkjennelse. Antatt ferdigstillelse er skolestart 2023. Dette forutsetter byggestart vinter 2022/ vår 2023. Dersom byggestart forsinkes utsettes ferdigstillelsen tilsvarende. Det gjøres uttrykkelig oppmerksom på at anslaget ovenfor ikke er å anse som en avtalt frist for overtakelse i forhold til Bustadoppføringsloven § 10, men er et tidsanslag som vil kunne bli endret.