Areal
146 - m2
Soverom
4 -
Ant etasjer
2
Boligtype
Enebolig
Eieform
Selveier
Energimerking
B

Fasiliteter

  • Lekeplass og skole i umiddelbar nærhet
  • Mulighet for dobbelgarasje
  • Bod/sportsbod
  • Peisovn med stålpipe

Beskrivelse

Dette er en mulighet til å skaffe seg en ny, praktisk og pen bolig sentralt på Råholt. Lekeplass og skole i umiddelbar nærhet. Dette funksjonelle trehuset over to etasjer med meget god planløsning er perfekt for barnefamilier. Fra det overbygde inngangspartiet kommer du inn i en romslig hall med tilstøtende bad/vaskerom og en sportsbod som er praktisk for lagring av utstyr til den aktive familien. I første etasje er det fokus på det sosiale hvor du finner stor stue i vinkel med åpen kjøkkenløsning. Opp trappen til andre etasje finner du en koselig loftstue, fire romslige soverom og bad. Dette er et hyggelig og arealeffektivt hus.

Prosjektet

Furuvegen 10 vil bestå av 3 identiske eneboliger med mulighet for dobbelgarasje. Garasje kan leveres som tilvalg.

Pris

Prisen er satt til kr. 4.990.000,- + lave omkostninger.

Beliggenhet

Furuvegen 10 ligger på Råholt, et tettsted i Eidsvoll kommune i Viken fylke. Adkomst fra Oslo: følg E6 nordover og ta avkjøringen mot Råholt. Følg Trondheimsveien mot Råholt sentrum og ta til høyre i krysset ved Råholt kirke. Følg Kjerkevegen i 700 meter og ta til høyre inn Furuvegen. Følg Furuvegen å ta til venstre etter 150 meter. Kjør 60 meter og Furuvegen 10 ligger rett frem.

Kort om boligen

Boligen har et bruksareal (BRA) på 146 m2. Boligareal (P-rom) på 135 m2. P-rom er areal foruten bod/sportsbod.

Interiørmaling og farger er valgt ut i samarbeid med interiørdesigneren Linda Elmin. Linda er en av gründerne bak Hviit.no som er både en interiørbutikk og en prisvinnende inspirasjonsblogg. I tillegg til å ha gjort fargevalg har Linda også valgt tilvalg. Dette har vært en grundig prosess hvor ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Kort om materialvalg utover dette. Tak og vegg av gips, sparklet og malt. Det er listfritt i overgang mellom vegg og tak, Det er vinduer i 3-lags energibesparende fra Norgesvinduet. Gulvet har eik 3-stavs parkett hvit mix Harmoni. Oppvarmingen foregår elektrisk og med peisovn med stålpipe. Videre er der balansert ventilasjon fra Flexit. Kjøkken med unik hvit kjøkkeninnredning fra danske Aubo, samt kjøkkenventilator og hvitevarer. Badet har fliser på vegger og gulv, samt hvit baderomsinnredning fra Aubo. Yttertaket får sort betong-takstein.

Boligen blir levert etter de siste tekniske forskrifter. Hovedentreprenør Hedalm Anebyhus AS leverer hus med meget god isolasjonsevne i vegger, vinduer, tak og gulv. I tillegg leveres et balansert ventilasjonsanlegg som i tillegg til å bidra til godt innemiljø også gjenvinner varmen fra avtrekkslufta. Elektrisk installasjon leveres i henhold til NEK 400. Sikringsskap leveres med overbelastningsvern (hovedsikringer), overspenningsvern, automatsikringer, og nødvendige jordfeilbrytere. Anlegget dimensjoneres for elektrisk oppvarming. Alle stikkontakter leveres barnesikre, unntatt til komfyr, kjøleskap og ventilasjonsvifte.
Alle brytere og stikkontakter er i hvit farge. Alle lampepunkter
leveres med eurokontakter. Ledninger legges skjult i vegger og himlinger av tre. Varmekabler leveres på bad, bad/vask og entré. Utover dette er det god standard på belysningsutstyr, med lysarmatur i tak til alle rom. Stue/kjøkken/bad leveres med downlights og utelysarmatur for hver hovedinngang. Ønskede panelovner leveres av kunden.

I forskrift om energimerking er det krav om energimerking ved salg av boliger. Energimerket klassifiserer hus fra A til G hvor A er det beste. De aller fleste boliger fra Hedalm Anebyhus AS vil i standardutførelse tilfredsstille energimerke B.

Registrer din interesse og få tilsendt komplett prospekt med prisliste straks dette er klart.

Finn annonse