Bygger 30 nye leiligheter på Råholt

Hedalm Anebyhus har inngått kontrakt med Sagmoen Prosjekt AS. Avtalen innebærer en totalentreprise på byggeprosjektet. Grunnarbeidene på den cirka seks mål store tomta er for lengst i gang. De 30 leilighetene vil være 2, 3 og 4-roms i fire boligbygg i to etasjer.
SAMARBEIDER. Hedalm Anebyhus har inngått kontrakt med Sagmoen Prosjekt AS om totalentreprise for byggeprosjektet i Vestengkroken på Råholt. Stian Sandermoen, Eirik Nordeide, Shane Christian Matheson og Stein-Ove Strand gleder seg over prosjektet. FOTO: ebu.no

Det vil også bli bygd sportsboder og garasjer i tilknytning til leilighetene. Dersom alt går etter planen vil leilighetene stå ferdige sommeren/høsten 2018. Byggeområdet ligger rett sør for boligfeltet Kroken – på andre siden av Trondheimsvegen for Råholt kirke.

– Halvparten av leilighetene er allerede revet bort. Vi kunne fint solgt det dobbelte av 2-romsleiligheter. Det sier mye om boligmarkedet nå om dagen, sier Shane Christian Matheson, prosjektleder i Sagmoen Prosjekt AS.

Les hele artikkelen hos ebu.no