Areal
70 - 111 m2
Soverom
2 - 3
Ant etasjer
2
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Energimerking
B - oransje

Boliger

Vis alle boliger
Bolig Soverom Etasje P-rom BRA Totalpris
H1-29 1 95 m2 106 m2 4 290 000,-
H2-6 2 70 m2 74 m2 3 090 000,-
H2-10 2 111 m2 115 m2 4 490 000,-
H2-16 2 111 m2 115 m2 4 490 000,-
H2-30 2 95 m2 107 m2 4 290 000,-
H1-1 1 69 m2 73 m2 Solgt
H1-3 1 69 m2 73 m2 Solgt
H1-5 1 70 m2 73 m2 Solgt
H1-7 1 70 m2 73 m2 Solgt
H1-9 1 110 m2 114 m2 Solgt
H1-11 1 69 m2 73 m2 Solgt
H1-15 1 110 m2 114 m2 Solgt
H1-19 1 47 m2 51 m2 Solgt
H1-21 1 47 m2 51 m2 Solgt
H1-25 1 47 m2 51 m2 Solgt
H1-27 1 95 m2 106 m2 Solgt
H2-2 2 69 m2 74 m2 Solgt
H2-4 2 69 m2 74 m2 Solgt
H2-8 2 70 m2 74 m2 Solgt
H2-20 2 48 m2 51 m2 Solgt
H2-28 2 95 m2 107 m2 Solgt

Fasiliteter

 • Balansert ventilasjon
 • Gjesteparkering
 • Garasje/P-plass
 • Vaktmester-/vektertjeneste
 • Hage
 • Peis/ildsted
 • Balkong/terrasse
 • Kabel-TV
 • Bredbåndstilknytning
 • Turterreng
 • Sentralt

Nyt livet i Vestengkroken

Dette er en mulighet til å skaffe seg en ny, praktisk og pen leilighet i sentrum av Råholt. I Vestengkroken slipper du å bekymre deg over vedlikehold av hus og tungt hagearbeid. Det er lett å trives i slike rolige og flotte naturomgivelser. Her kan du både kose deg i en stor naturhage som venter på deg til alle årstider, samt nyte livet i Vestengkrokens flotte felles hageanlegg. Få mer tid til å nyte livets goder og det som virkelig betyr noe. Bo i et komfortabelt, lettstelt og moderne nytt hjem.


°Bygg 1. Består av 8stk. 3-roms leiligheter.
°Bygg 2. Består av 8stk. 3 og 4-roms leiligheter.
°Bygg 3. Består av 10stk. 2 og 3-roms leiligheter.
°Bygg 4. Består av 4stk. 4-roms leiligheter.

De fire husene vil bli bygget rundt et trivelig felles tun. Samtlige leiligheter har utsyn over tunet som vil bestå av lekeplass med huske, sandkasse etc. Det legges opp til å lage en felles samlingsplass med benker og bord. Her kan beboerne samles til hyggelige lag.
Bevaring av de naturlige variasjonene i terrenget er gjort for å integrere dette som en del av lekearealet. Dette bidrar til et oppholdsareal som fremmer naturlig lek. Grønne arealer omgir byggene og er egnet for lek, rekreasjon og opphold.

Standard og tilvalgsmuligheter i Vestengkroken
Boligene i Vestengkroken leveres nøkkelferdig, klare for innflytting og med god standard. Materialer, innredning og interiør følger anerkjente standarder og kvaliteter. Solide og moderne, men ikke mer fastlåst enn at du kan benytte deg av tilvalgsmuligheter for å tilpasse leiligheten dine ønsker og behov. Nye kjøpere vil få informasjon fra selger om eventuelle muligheter for tilvalg i sin leilighet. Det er hovedentreprenør som har ansvar for tilvalgsprosessen. Sagmoen Prosjekt AS deltar i fastsettelse av tilvalgsmeny, tilvalgsmøter og ved godkjenning av produkter.

Jo tidligere du kommer inn i byggeprosessen, jo større er muligheten for deg til å sette personlig preg på din bolig.

Kjøkken/Bad/Garderobeinnredninger fra Sigdal
Sigdal modell Bello leveres som standard. Konsulentene ved Studio Sigdal Jessheim bistår deg og kan gi råd og veiledning dersom du ønsker løsninger utover standarden. Kundene i Vestengkroken får en egen dedikert konsulent og kostnadsfri bistand.

Bad
Flislagte gulv med Feel serien fra Portugisiske Pavigrés. Blant Portugals største og mest anerkjente leverandører av fliser til private hjem. Standard flis til gulv er Feel Castanho 20x20cm, Feel Grafite 20x20cm eller Feel Cinza 20x20cm. På vegg kan det velges mellom forskjellige typer baderomspanel fra Fibo-Trespo.

Vegger tørre rom
Her benyttes ferdigmalte veggplater fra Sandermoen AS. Velg blant flere farger og profiler.

Gulv tørre rom
Parkett fra Landås, hvit eik 3 stav, eller tilsv. er standard.

Ildsted / Peisovn
Lun og god varme med raffinerte og funksjonelle peisovner der alle detaljer er gjennomtenkt og utprøvd. Lang holdbarhet, sikker bruk og høy varmeutnyttelse kjennetegner Curve 100 serien som er standard leveranse i Vestengkroken. Som standard leveres en praktisk formskjært glassplate på gulv for enklere rengjøring og vedlikehold rundt ildstedet.

Dører
Hvite innvendige speildører type Style 03, med hvite dørkamer og stålfargede dørvridere.

Sentralstøvsuger og balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning fra Flexit er standard. Dette er energibesparende, og sikrer ren, filtrert og temperert tilluft samtidig som det fjerner forurenset og fuktig inneluft.


Det vises forøvrig til vedlagte romskjema som kan lasted ned som pdf fra kolonnen på høyre side i denne annonsen. Snakk med selger om øvrige standarder og tilvalgsmuligehter.

Utomhusområdet leveres ferdig opparbeidet med ferdigplen og div beplantning. Det legges opp til en gjennomgående god standard på fellesarealer med blant annet belysning ihht endelig utomhusplan, asfalt i internveier, kantstein og heller etc. Se også utomhusplan i prospektet for nærmere oversikt.

Det medfølger en garasjeplass til alle leilighetene. I tillegg til den innvendige boden får alle boligene egen utvendig sportsbod.

Bo rolig og sentralt
Vestengkroken ligger i et trivelig, trygt og sentralt boligområde, 500 meter fra Råholt sentrum og kjøpesenteret Amfi. Det er gang/sykkelavstand til Eidsvoll Verk stasjon og 200 meter til bussholdeplass ved Råholt kirke. Kombinasjonen mellom de landlige omgivelsene og den sentrale beliggenheten, med gangavstand til alt, gjør dette til et meget attraktivt boligområde. Bytt bolig og få ny livsstil!

Nyt friluftslivet
Dette er stedet for alle som er glade i å ha naturen og sportslige aktiviteter like utenfor stuedøren. Om sommeren kan man sykle eller gå på merkede løyper i alle retninger inne i marka. Her kan man bade i deilige innsjøer, padle med kano, fiske, eller gå på historiske stier. Om høsten kan man plukke både blåbær, tyttebær og villbringebær. Det finnes også en mengde sopparter her som kan plukkes til spennende retter. Gjennom vinterhalvåret kan man ta skiturer i flotte preparerte løyper. Nyt naturen hele året! I dette boligområdet ligger alt til rette for et aktivt og spennende kultur- og friluftsliv. Det er lett å finne roen og det gode liv på Råholt.

Beliggenhet

Vestengkroken boligsameie ligger på Råholt, et tettsted i Eidsvoll kommune i Akershus fylke. Adkomst fra Oslo. Følg E6 nordover og følg avkjøringen mot Råholt. Følg Trondheimsveien mot Råholt sentrum og ta til venstre i krysset ved Råholt kirke inn på Kroken. Kjør 200 meter og du vil få tomten på venstre side.

Avstander:

- Kroken til Eidsvoll Verk stasjon 1,5 km
- Kroken til Råholt ungdomsskole 1,2 km
- Kroken til Amfi Eidsvoll 800 m
- Kroken til Barnehage 500 m
- Kroken til Råholt barneskole 1 km
- Kroken til skogen 50 m
- Kroken til E6. 3 km


To avganger i timen fra Eidsvoll Verk stasjon til:

°Oslo Lufthavn, 5 minutter
°Lillestrøm, 19 minutter
°Oslo S, 30 minutter
°London, 2 timer

Bo i Grunnlovsbygda

Eidsvoll kommune er i sterk vekst og har utviklet seg til å bli et svært attraktivt bomiljø. Blant årsakene til dette er nærheten til hovedflyplassen på Gardermoen. Kommunen har i dag ca. 24 000 innbyggere. Boligene i Vestengkroken er omringet av kulturminner, blant annet Eidsvollsbygningen som er Norges viktigste nasjonale kulturminne. Skibladnerbryggen ligger i Eidsvoll sentrum. Skibladner er verdens eldste hjuldampere og går fortsatt i rute på Mjøsa, Norges største innsjø. I Eidsvoll finner vi også smaragdgruvene, gullverket gruver, Feiring jernverk, Mjøssamlingene og mye mer. Spennende aktiviteter for barn og voksne året rundt.

Om Råholt
Råholt ligger i den sørlige delen av grunnlovsbygda Eidsvoll. Det er ca. 12 300 innbyggere og tettstedet opplever en rivende utvikling med mange nyetableringer og økt tilflytting. Sentralt for utviklingen står Eidsvoll Verk stasjon, etablert i forbindelse med utbyggingen av hovedflyplassen på Gardermoen. Sentralt for stedet og sentralt for norsk historie er også Eidsvollsbygningen hvor Norges grunnlov ble forfattet. I 2014 åpnet AMFI Eidsvoll med over 50 butikker, serveringssteder og eget helsesenter. Råholt har ny moderne svømmehall, full barnehagedekning, gode moderne barn/ungdomskoler.

Leilighetene

Utgangspunktet er en godt kjent og velprøvd oppskrift tilpasset kundenes ønsker, krav og behov. I Vestengkroken tilbys du gjennomtenkte løsninger kombinert med tradisjonelt norsk snekker og håndverksarbeid i en moderne innpakning. Ingen revolusjon, men trivelige solide boliger av god kvalitet.

Lundbo. Hus 1 og 2.
Lundbo er en klassisk firemannsbolig med felles overbygd inngangsparti og innvendig trappeoppgang. I dette prosjektet er Lundbo slått sammen og dette gir en åttemannsbolig bestående av leiligheter i 3 og 4 roms utførelse. En praktisk felles balkong med pent overbygg preger boligens ytre. Fra stuen er det utgang til overbygget og skjermet balkong. Lundbo har en praktisk og god planløsning med markert avstand mellom stue og kjøkken.

Bjerkestad. Hus 3.
Bjerkestad har en ryddig og allsidig arkitektur med utvendig adkomst og trappeoppgang. I dette prosjektet bygges Bjerkestad som en timannsbolig bestående av praktiske og moderne leiligheter i 2 og 3 roms utførelse. Felles for de begge er åpen stue og kjøkkenløsning med utgang til balkong og godt med naturlig lysinnfall.

Kolsås. Hus 4.
Kolsås en arealeffektiv firemannsbolig koblet sammen med et overbygd inngangsparti og trappeløsning med utvendige sportsboder. Leilighetene her får en trivelig og delvis åpen kjøkkenløsning med utgang til overbygd balkong. Bad og bod er løst på en praktisk god måte og det er verdt å merke seg at leiligheten har eget wc. Kolsås har en god planløsning i en romslig 4 roms utførelse.

Byggherre:
Sagmoen Prosjekt AS

Hovedentreprenør:
Hedalm Anebyhus AS, fører sine historiske linjer tilbake til 1967 og bygger boliger spesielt utviklet for norske forhold og med forankring i norske byggetradisjoner. De er i dag en stor og moderne norsk bedrift med elementproduksjon på Ilseng utenfor Hamar. Med egen produksjon der elementer, takstoler og prekapp produseres innendørs, er Hedalm Anebyhus sikret kvalitetsmessige fordeler. Forholdene er lagt til rette for en rask fremdrift på byggeplass og i samarbeid med lokale håndverkere legger de stor vekt på å utføre et solid og fagmessig godt arbeid.

Kjøp og Forbehold

Kjøp av leilighet
Ved kjøp av leilighet i Prosjekt Vestengkroken må skjema "Midlertidig avtale om kjøp" innleveres Sagmoen Prosjekt AS. Ovennevnte skjema / Midlertidig avtale vil - etter budaksept - erstattes av kjøpekontrakt mellom partene iht. Bustadoppføringslova.

Priser
Leilighetene selges iht. gjeldende prisliste. Kjøpesummen skal ikke indeksreguleres. Utbygger / Selger forbeholder seg retten til å endre priser og betingelser på usolgte leiligheter.

Solgt ihht. bustadoppføringsloven
Salg av boligene er underlagt Bustadoppføringslova (Lov om avtalar med forbrukar om oppføring av ny bustad med mer). Hvis kjøper ikke er forbruker benyttes Avhendingslovens bestemmelser. Etter at boligene er ferdigstilt, selges boligene etter Avhendigslova. I .h.t. Bustadoppføringslova, som regulerer forholdet mellom kjøper og selger ifbm oppføring av bolig, har kjøper avbestillingsrett. I.h.t. Bustadoppføringslovas bestemmelser, skal selger i et slikt tilfelle ha erstattet hele sitt økonomiske tap ved en avbestilling.

Betalingsbetingelser
Kjøpesum, omkostninger samt oppstarts-kapital til sameiet forfaller ved overtagelse. Kjøpesummen innbetales til meglers klientkonto. Selger kan kreve at kjøper fremlegger finansieringsbevis før kontraktsinngåelse. Selger har rett til å innhente kredittopplysninger i offentlige registre om kjøperne. Slike undersøkelser vil i så fall bli gjennomført før inngåelse av ordinær kjøpekontrakt. Selger kan på grunnlag av opplysninger fra disse undersøkelsene bestemme at det ikke skal gjennomføres salg av bolig, herunder at ordinær kjøpekontrakt ikke blir inngått.

Omkostninger
Ved kjøp av ny bolig skal det kun betales dokumentavgift av andel tomteverdi. Dokumentavgiften i Vestengkroken er kr. 5.250,- Andre omkostninger er tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,- tinglysningsgebyr pr obligasjon 525,- Oppstartskapital for sameiet 4.000,- Det tas forbehold om evt. endringer i offentlige avgifter og gebyrer.

Forbehold
Selger forbeholder seg retten til å endre priser og betingelser for alle usolgte enheter uten forutgående varsel. På salgstidspunktet er ikke alle forhold avklart. Det fremkommer elementer som ikke inngår i leveransen, som vaskemaskin, hvitevarer, møbler med mer. Plantegninger er ikke gjengitt i målestokk og kan ikke benyttes som grunnlag for bestilling av innredning, møbler og liknende. Alle opplysninger gitt i prospektet er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, uten at den generelle standarden forringes. Det tas forbehold om plassering og størrelse av innkassering, nedforinger, himlinger ifm bla. rørføringer. Dette prospektet er ment som en orientering om boligprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen, material- og fargevalg av bebyggelsen og de enkelte enhetene. Alle presentasjoner er av illustrativ karakter og gir ikke nødvendigvis en eksakt fremstilling av det ferdige prosjekt når det gjelder endelig detaljering av interiør, fasader, materialer og omgivelser. Utomhusarealer blir ferdigstilt så snart årstid og fremdrift tillater. Det vil således kunne være utomhusarbeider som gjenstår etter at boligene er innflyttet. Det tas forbehold om endringer grunnet offentlige pålegg som ikke er kjent på salgstidspunktet. Det tas forbehold om eventuelle feil i prospektet.


Vi ønsker deg velkommen som beboer i Vestengkroken!