Areal
49 - 196 m2
Soverom
1 - 3
Ant etasjer
-
Boligtype
Leiligheter, rekkehus og enebolig
Eieform
Selveier
Energimerking
B

Beskrivelse

Sentralt på Råholt, på «Verket» er Solsiden Råholt AS, i full gang med å utvikle Sundbyhagan, et nytt herlig nabolag med både leiligheter, rekkehus og kjedede eneboliger. Felles for område er fokus på trivsel og livskvalitet.

Salget er i gang – meld interesse i dag!

Sundbyhagan er bygget innenfor gjeldende arealkrav og oppfyller kravet til tilgjengelighet og miljøeffektivitet. Lån fra Husbanken har svært gunstige betingelser.

Prosjekt Sundbyhagan er forhåndsgodkjent av Husbanken. Dette betyr at du som kunde kan søke om lån til å kjøpe bolig fra oss med finansiering i Husbanken.

Kjøper du en forhåndsgodkjent bolig av Solsiden Råholt, er det vi som har ansvar for å bistå med informasjon, utfylling av søknader og andre lånedokumenter. Det kan gis inntil 75% finansiering av salgssum. Lånet kan tilbakebetales som ett annuitetslån eller serielån over 30 år. Husbanken gir inntil 8 års avdragsfrihet innenfor perioden. Byggherre har mottatt muntlig aksept på forhåndsgodkjenning fra Husbanken. Det tas forbehold om formell godkjenning.

Sundbyhagan har en fantastisk beliggenhet på Sagmoen, Eidsvoll Verk. Et etablert og trivelig boområde med kun 500 meter til Eidsvoll Verk stasjon. Finfin beliggenhet med umiddelbar nærhet til Gardermoen og Oslo. Velger du Eidsvoll Verk bor du landlig og nær naturen, samtidig som du på kort tid kan nå storbyens pulserende liv – her får du i pose og sekk!

Første salgstrinn med leiligheter, kjedede eneboliger og rekkehus sentralt på Eidsvoll Verk består av 8 gode 2 og 3-roms leiligheter, 4 kjedede eneboliger og 5 familievennlige og energi effektive rekkehus med god plass til hele familien. Boligene leveres komplett med hvitevarer, peisovn, ferdigplen og asfaltert innkjørsel.

Velkommen til Sundbyhagan trinn 4
Med kort vei til resten av verden er dette er en mulighet til å skaffe seg en ny, praktisk og pen bolig særdeles sentralt på Råholt. Sundbyhagan er omgitt av kulturminner og ligger med umiddelbar gangavstand til Eidsvoll Verk stasjon. Det er lett å trives i slike rolige og flotte omgivelser. Få mer tid til å nyte livets goder og det som virkelig betyr noe. Bo i et komfortabelt, lettstelt og moderne nytt hjem.

Med nærhet til Gardermoen og Oslo. Sundbyhagan har en fantastisk beliggenhet. Velger du Eidsvoll Verk bor du landlig og nær naturen, samtidig som du på kort tid kan nå storbyens pulserende liv – her får du i pose og sekk! Et etablert og trivelig boområde med kun 500 meter til Eidsvoll Verk stasjon.
En liten gåtur tar deg til toget med 5 minutter til Gardermoen, eller til Oslo S på 30 minutter. Frister det med en båttur på Hurdalsjøen, er båtslippet i Andelva rett i nærheten! Hurdalsjøen har også gode bade- og fiskemuligheter. Rundt sjøen finnes det flust av koselige bade- og fiskemuligheter. Sommer- og vinterstid kryr av tur- og treningsmuligheter i umiddelbar nærhet.

Vil du bo i en helt ny bolig med kort avstand til alle offentlige og private fasiliteter, skole, barnehage, butikker og fine turområder? Velkommen som beboer i Sundbyhagan

Om prosjektet
Sundbyhagan vil bestå av 114 boliger fordelt på 4 byggetrinn. Bebyggelsen vil omkranse et felles tun. Tunet vil bestå av samlingsplass, lekeplass med huske, sandkasse etc. Det legges opp til å lage en trivelig samlingsplass med benker og bord. Her kan beboerne samles til hyggelige lag. Grønne arealer omgir byggene og er egnet for lek, rekreasjon og opphold. Sundbyhagan er et godt tilskudd i et allerede veletablert boligområde. Det fjerde og siste trinnet har ulike type boligform og typer. 2-3-roms leiligheter, kjedede eneboliger og rekkehus – med til sammen 34 boliger fordelt i flere salgs- og byggetrinn.

Sundbyhagan ligger i et trivelig, trygt og sentralt boligområde cirka 500 meter fra Eidsvoll Verk Stasjon. Kombinasjonen mellom de landlige omgivelsene og den sentrale beliggenheten, med gangavstand til alt, gjør dette til et meget attraktivt boligområde. Bytt bolig og få ny livsstil.

Sundbyhagan i korte trekk og 9 gode grunner til å kjøpe ny bolig

 • Attraktiv beliggenhet
 • Sentrumsnære familiehjem
 • 500 M til Eidsvoll Verk stasjon
 • Oslo Lufthavn 5 minutter
 • Lillestrøm 19 minutter
 • Oslo S 30 minutter
 • London 2 timer
 • Veletablert og solrikt
 • Særdeles fine og nøkkelklare boliger
 • Kompakt nytt boligfelt, lettstelt med gode private uteplasser.
 • Kort vei til alle offentlige og private fasiliteter.
 • Nye rekkehus, kjedede eneboliger og leiligheter
 • Moderne energieffektive boliger
 • God standard
 • Mangfold av boligtyper med variasjon i størrelse.
 • God tilgjengelighet for både gående og syklister
 • Samtlige enheter har uteplass/balkong eller terrasse.
 • Med hvitevarer
 • Peisovn
 • Ferdigplen og asfaltert innkjørsel
 • Finfine ferdigstilte fellesområder
 • Perfekt for alle livsfaser
 • Alt du kan ønske deg for et aktivt liv

FAST PRIS OG NULL STRESS
Ingen stressende budrunder og forutsigbart fordi du på forhånd vet hva du du må betale og hva boligen vil koste deg måned for måned.

LAVE OMKOSTNINGER
Bli overrasket over den store forskjellen i dokumentavgift på nye og bruke boliger. Kun 2,5% av andel tomteverdi danner grunnlaget i dokumentavgiften. Kjøper man bruktbolig betaler man 2,5% av hele kjøpesummen.

FORUTSIGBAR ØKONOMI
Ny bolig med moderne energiløsninger. Bra for miljøet og bra for lommeboka! Mindre fyring gir lavere fyringsutgifter. Boligene etableres i sameie som vil gi gunstige og forutsigbare månedlige utgifter. Blant annet med spleiselag på bygningsforsikringen og det utvendige vedlikeholdet.

NYESTE STANDARDER
En ny bolig er oppført etter de nyeste byggestandarder, krav til inneklima og miljø. Blant annet innebærer dette krav til isolasjon noe som betyr at du får en bolig som krever mindre oppvarming, som igjen betyr lave kostnader. Du har i tillegg 5 års reklamasjonsrett, denne trygges videre ved at utbygger etter Bustadoppføringslova må stille bankgaranti som sikkerhet. Våre boliger bygges alltid etter gjeldende forskrifter og standarder.

INGEN OPPUSSINGSBEHOV
En helt ny bolig betyr du ikke trenger å gjøre noen endringer i form av oppussing eller modernisering. Dersom du ikke er veldig glad i å pusse opp, innebærer dette et stort pluss og penger spart. Selvsagt kan du selv sette preg på boligen gjennom egne valg av fliser, type parkett, kjøkkenfronter osv. Men dette er jo den morsomme jobben!

GARANTI OG REKLAMASJON
En ny bolig skal fungere som avtalt. Ved feil eller mangler har man garantier og 5 års reklamasjonsrett i henhold til Bustadoppføringslova.

FORDELAKTIG FINANSIERING
Sundbyhagan er bygget innenfor gjeldende arealkrav og oppfyller kravet til tilgjengelighet og miljøeffektivitet. Lån fra Husbanken har svært gunstige betingelser.

TRYGT
Oppgjør ved overtakelse og erfaring fra hundrevis av boliger opp igjennom flere år! Kjøp av bolig i Sundbyhagan gir deg trygghet under kjøp og overtakelse. Vel så viktig er vårt engasjement etterkant av innflytningen. Vi skal eksistere som boligutvikler også fremtiden og stikker ikke av! Vi tilbyr forsvarlig forvaltning og drift av de ferdige boligene.

ALT ER NYTT
Det beste med å kjøpe en ny bolig er kanskje at alt er nytt. Kjøkkenet, badet, nye naboer – alt er nytt!

VELKOMMEN SOM BEBOER I SUNDBYHAGAN!

Boligene
Det fjerde og siste trinnet har ulike type boligform og typer. 2-3-roms leiligheter, kjedede eneboliger og rekkehus – med til sammen 34 boliger.

Første trinn består av leiligheter bygg 15 – 18. Kjedede eneboliger bygg 19 – 22 samt rekkehus 1 – 5

Leiligheter bygg 15 – 18. Består av firemannsboliger med vestvendte 2 og 3 roms leiligheter. Smarte løsninger og høy arealeffektivitet. Moderne og tøff arkitektur. Praktisk og romslig gang og med åpen stue -kjøkkenløsning. Finfin plass i hovedsoverom, praktisk bod. Nøkkelklar innflytting. Se romskjema eller prospekt for ytterligere beskrivelse av leveranseomfang. Prospekt er under utarbeidelse.

Kjedede eneboliger 19 – 22. Moderne og spennende 2-planshus med carport, stor balkong og utvendig sportsbod. Sør til vestvendt. Inngangen ligger i ly av carporten, og fører inn til et romslig entréparti hvor tre soverom og bad/vaskerom venter deg i første etasje. I andre etasje finner du en åpen stue med utgang til en stor balkong, som blir et fint uterom i forlengelse av stuen. I andre enden finner du kjøkken med plass til spisebord, samt WC og bod. Dette er et lyst og spennende hus for deg som ønsker et moderne hus med særpreg. Alt er ferdig og huset leveres nøkkelferdig over støpt plate. Huset leveres med 2 strøk systembehandlet dekkende malt kledning. Se romskjema eller prospekt for ytterligere beskrivelse av leveranseomfang. Prospekt er under utarbeidelse.

Rekkehus 1 – 5. Stilren funkisbolig med garasje i sokkel. Fra garasje er det direkte adkomst til praktisk sportsbod eller entre. Fra den romslige entreen har man tilgang til trappeoppgang, bad/vaskerom. I første etasje kommer du inn åpen stue kjøkkenløsning og det er rikelig med plass til både spisebord og en koselig TV-krok. Sene sommerkvelder tilbringer du med familie og venner på terrassen med direkte utgang fra stuen. I første etasje er det gjort plass til eget TV-rom / hjemmekontor. Med hele 4 rom i overetasjen står du fritt til å benytte alle som soverom eller realisere drømmen om eget hobby/treningsrom. Alt er ferdig og huset leveres nøkkelferdig over støpt plate. Huset leveres med 2 strøk systembehandlet dekkende malt kledning. Se romskjema eller prospekt for ytterligere beskrivelse av leveranseomfang. Prospekt er under utarbeidelse.

Råholt og beliggenhet. Nyt ditt nærområde
Råholt ligger i den sørlige delen av grunnlovsbygda Eidsvoll. Det er rundt 15 000 innbyggere og tettstedet opplever en rivende utvikling med mange nyetableringer og økt tilflytting.

Sentralt for utviklingen står Eidsvoll Verk stasjon, etablert i forbindelse med utbyggingen av hovedflyplassen på Gardermoen. Sentralt for stedet og sentralt for norsk historie er også Eidsvollsbygningen hvor Norges grunnlov ble forfattet og hvor prins Christian Frederik valgt til Norges konge i 1814.

I 2014 åpnet AMFI Eidsvoll med over 50 butikker, serveringssteder og eget helsesenter. Råholt har ny moderne svømmehall, full barnehagedekning, gode moderne barne- og ungdomskoler.

Sundbyhagan beliggenhet
Sundbyhagan boligsameie ligger på Råholt, et tettsted i Eidsvoll kommune i Viken fylke. Adkomst fra Oslo. Følg E6 nordover og følg avkjøringen mot Råholt. Følg Trondheimsveien mot Råholt sentrum og ta til venstre i rundkjøringen ved Eidsvoll Verk stasjon inn på Sagmoveien. Kjør 800 meter og ta deretter til høyre inn på Sundbyveien. Kjør 500 meter og Sundbyhagan ligger på høyre hånd med innkjøring fra Statsrådvegen.

Nyt ditt nærområde
Dette er stedet for alle som er glade i å ha naturen og sportslige aktiviteter rett i nærheten! Om sommeren kan man sykle eller gå på merkede løyper i alle retninger inne i marka. Her kan man bade i deilige innsjøer, padle med kano, fiske, eller gå på historiske stier. Om høsten plukker man både blåbær, tyttebær og villbringebær. Det finnes også en mengde sopparter her som kan plukkes til spennende retter. Gjennom vinterhalvåret kan man ta skiturer i flotte preparerte løyper. Nyt naturen hele året! I dette boligområdet ligger alt til rette for et aktivt og spennende kultur- og friluftsliv. Det er lett å finne roen og det gode liv på Råholt.

Trenger du finansiering?
Vår samarbeidspartner Zen Finans kan hjelpe deg!

Zen Finans samarbeider med 10 ulike banker. Ved å sende inn en søknad til de sjekker de dine muligheter for lån hos opptil 10 banker samtidig. På den måten får du effektivt sjekket hva slags tilbud ulike banker kan komme med, så du kan velge det beste. Tjenesten fra Zen Finans er helt gratis og uforpliktende, og du er ikke forpliktet til å gå for et av tilbudene du mottar. Uansett lånetype, beløp eller situasjon kan Zen Finans hjelpe deg.

Gi beskjed til oss om du trenger hjelp til finansiering så setter vi deg i kontakt med Zen Finans eller søk direkte på linken lenger nede i annonsen.