Om oss

Areal & Bolig ble etablert i 1992. Siden den gang har vi utviklet og solgt hundrevis av boliger og deltatt i utvalgte boligprosjekt i Oslo og Akershus. Vi er den personlige, trygge og kvalitetsbevisste lokale boligleverandøren. Vi har fokus på kundenes ønsker og behov og etterstreber å utvikle gode boligprosjekt tilpasset markedet.

En trygg og god investering

Vi skal levere funksjonelle og moderne kvalitetsboliger og er genuint opptatt av å gi gode råd og veiledning i kjøpsprosessen. Vi skal oppnå tillit gjennom god personlig service, tett oppfølging, og profesjonell håndtering.

Våre kjerneverdier er ærlighet, trygghet, respekt, kvalitet og profesjonalitet. Vi tar ansvar. Vi tror på likeverd. Vi tror på mennesker. Vi er både samfunnsbevisste og samvittighetsfulle, men kanskje enda viktigere – vi har lidenskap. Lidenskap for det vi driver med og faglig stolthet av det vi leverer.

Du skal ikke bare tro at vi leverer det vi lover – du skal vite det. Noen vil kalle oss trauste. Det tar vi som en kompliment. Vi mener vi har dype røtter i norske håndverkstradisjoner og kultur.

Samfunnsengasjement

Vi er engasjert og opptatt av positive nærmiljøtiltak. Areal & Bolig støtter flere områder innenfor kultur, sport og humanitært arbeid. Gode oppvekstsvilkår for barn og unge i områdene vi bygger i er viktig for oss.