Kafé med flying start: Har hatt en omsetning som er bortimot det dobbelte av det som var forventet

Coffee Too Catering & Arrangementer har blitt svært godt tatt imot av lokalbefolkningen etter gjenåpningen.
FLYING START: Coffee Too Catering & Arrangmenter på Festiviteten har hatt en god start etter gjenåpningen. Fra v: Finn Harald Pettersen, Marit Nyrud, Shane Chr. Matheson, Hege Kjærnes, Eirik Nordeide, Jorunn Mathiesen og Gunn Tomren.

I mars gikk kafeen Coffee Too på Festiviteten på Eidsvoll Verk konkurs på grunn av situasjonen med koronaviruset. I juni gjenåpnet den populære kafeen, da med navnet Coffee Too Catering & Arrangementer.

Knallstart

– Det går veldig bra etter gjenåpningen. Vi har hatt en knallstart, med en omsetning som er nesten det dobbelte av det vi kunne forvente, sier Shane Chr. Matheson.
Matheson gikk sammen med Finn Harald Pettersen og Eirik Nordeide inn med kapital slik at kafeen og møteplassen kunne gjenåpnes.
– Vi er blitt tatt ekstremt godt imot. Lokalbefolkningen har tatt oss imot med åpne armer, og gir kafeen en ny sjanse, sier Matheson.

Markedsføring

Han forteller at de har lagt vekt på markedsføringen, og at dette budsjettet er mer en fordoblet.
– Dette har gitt resultater. I sommer er det seks-sju ungdommer som har sommerjobb, og de gjør en fantastisk jobb. De gir det lille ekstra, og skal ha en stor del av æren for at det går så bra, sier Matheson.
Han forteller at det med den gode starten ligger an til at de skal kunne gjenoppta arrangementer og aktiviteter de hadde før konkursen, som quiz, standup og Baby Too.
– Vi håper også å få til noe nytt, og har ting på gang med både artister og temakvelder. Ett av målene våre er å skape enda flere arbeidsplasser, sier Matheson.